Mardin AVM’den 2019’un Son Gününde Sürpriz Ödül

Mardin AVM 4.kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Mardin AVM’den 2019’un Son Gününde Sürpriz Ödül

Bu kutlamalar kapsamında Mardin AVM, 2019 yılı boyunca kişi sayım cihazından alınan verilere göre AVM’ye girş yapan 3 milyon 500 bin’inci müşteriye sürpriz ödül verdi.

Bu şanslı müşteriye hediye çeki verildi. 31 Aralık saat 16:00 ile 19:30 arasında kameralarla Mardin AVM ziyaretçi girişleri 4 ayrı noktadan kayıt altına alındı.

Bu kayıtlar kapsamında kişi sayım cihazından 3 milyon 500 bin’inci  müşteri giriş yaptığı an konfetilerle karşılanarak sürpriz ödül verildi. Karşısında Mardin AVM ekibini, AVM içindeki ziyaretçileri ve kameraları gören şanslı müşteri büyük şaşkınlık yaşadı.

Şanslı müşteri, “ Mardin AVM’den çok memnunum. Alışverişimi her zaman Mardin AVM’de yapıyorum. Devamlı güler yüzlü hizmet alıyoruz. Bugün böyle bir şey olunca çok şaşırdım ve sevindim. Bu tür sürprizlerin devamını diliyorum Bu gün bu şans benden yanaydı. Başka bir gün başka bir müşteri bu sevinci yaşar. Ben Mardin AVM’yi tebrik ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Bu tür etkinliklerin devam edeceğini aktaran Mardin AVM Genel Müdürü Ömer Korkut, Mardin halkının kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

2019 yılının son gününde 3 milyon 500 bin’inci  olan şanslı müşteriye hediye çeki verdiklerini ifade eden Korkut: “Mardin AVM’nin 4.kuruluş yıl dönümünü ve yeni yılı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha büyük hedeflerle yol kat etmek için var gücümüzle çalışacağız. Amacımız Mardin halkına en güzel hizmetleri sunmaktır. İnşallah Mardin AVM olarak tüm yönetim ve çalışanlarıyla daima en güzelini yapamaya gayret edeceğiz. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan Tüm Mardin halkına şükranlarımızı sunuyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 01:02

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER