Kar Yağışlarında Kapanan Yollar Artuklu Belediyesi’nce Açıldı

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, olumsuz hava koşullarına karşı her zaman teyakkuzda olduklarını belirtirken, “İlçemiz kırsal mahallelerimizde kar yağışı akabinde hemen müdahale ederek sıkıntıları giderdik” dedi.

Kar Yağışlarında Kapanan Yollar Artuklu Belediyesi’nce Açıldı
 

Artuklu ve mahallelerinde beklenen kar yağışı kırsal mahalleler başta olmak üzere gerçekleşti. Yağışlar için ekipleriyle hazır bir şekilde bekleyen Belediye, gerekli müdahaleleri yaparak herhangi bir sıkıntı oluşmasının önüne geçti. Bu kapsamda kar yağışı olan bölgelere hemen ekipler sevk edilirken olası olumsuz durumların da önüne geçildi.

Tedbirlerimizi almıştık

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Birimlerimiz her zaman olumsuz hava koşullarına karşı hazır olarak beklemektedir” ifadesini kullandı. Tutaşı, “Belediyemiz ilçemizin gelişmesinin ve değişmesinin yanında olumsuz şartlara göre de her zaman hazır bulunmaktadır. Özellikle kış mevsimi başlamadan önce hava koşullarını gözeterek tüm tedbirlerimizi almıştık. Meterolojik bilgilere göre ilçemizde kar yağışı bekliyorduk. Birimlerimiz ve personelimiz de bu konuda duyarlı olarak bekliyordu” diye konuştu.

Aynı hassasiyetle teyakkuzdayız

Yağışla birlikte hemen müdahale gerçekleştirdiklerini de vurgulayan Tutaşı, “Özelikle kırsal mahallelerimizde yoğun kar yağışı söz konusu oldu. Bazı mahallelerimize ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Biz de gerekli müdahaleleri yaparak yolların ulaşıma açılmasını sağladık. Özellikle Yüce Mahallesi (Sultan Şeyhmus) civarında gerçekleşen yağışlarda sıkıntıların önüne geçtik. Aynı hassasiyetle çalışmalarımız sürecek”  

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 00:10

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER