Dicle Elektrik’ Ten Artuklu’ya 553 Bin Liralık Aydınlatma Yatırımı

Dicle Elektrik, bakım onarım ve yenileme işlemlerinin yanı sıra sorumluluk bölgesindeki illerde yeni yatırımlarını da sürdürüyor.

Dicle Elektrik’ Ten Artuklu’ya 553 Bin Liralık Aydınlatma Yatırımı

Enerji şirketi, son olarak 553 bin liralık harcamayla Mardin’in merkez Artuklu ilçesindeki Hastane Caddesi ve Mehtap Caddesinde aydınlatma şebekesi kurdu.

 

Müşterilerine daha kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlayabilmek adına sorumluluk bölgesinde yer alan 6 il ve bu illere bağlı ilçelerde bu güne kadar 2 milyar 622 milyon liralık yatırım gerçekleştiren Dicle Elektrik, 2020 yılında yatırım miktarını 3 milyar 222 milyon liraya çıkarmayı hedefliyor. Bu kapsamda yatırımlarını sürdüren enerji şirketi, Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde bulunan Hastane Caddesi ile Mehtap Caddesinde yeni bir aydınlatma şebekesi kurdu. Bunun için 553 bin liralık yatırım gerçekleştiren Dicle Elektrik, söz konusu caddelere 2.5 kilometre iletim hattı döşedi ve 83 adet galvanizli aydınlatma direği dikti. Direklerin üzerine 100 adet armatürün montajının tamamlanmasının ardından aydınlatma şebekesi devreye alındı.

 

Aydınlatma yatırımının ardından Hastane ve Mehtap caddeleri ışıl ışıl bir görünüme kavuşurken, Artuklu ilçesi sakinleri, yapılan çalışmadan dolayı Dicle Elektrik’e teşekkür ettiler.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2020, 16:15

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER