Başkan Tutaşı Yağan Karla Birlikte Sahaya İndi

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı merkeze yağan yılın ilk karı ile birlikte sahaya inerken, “Hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için tüm ekiplerimizi sahada çalışıyor. Biz de çalışmalarımızı yerinde görüyoruz ve takip ediyoruz” dedi.

Başkan Tutaşı Yağan Karla Birlikte Sahaya İndi

Artuklu merkeze yılın ilk karı yağdı. Yağan kar ile birlikte uzun zamandan beri bekleyişte olan vatandaşlar cep telefonlarının ve fotoğraf makinelerinin deklanşörlerine anı ölümsüzleştirmek için bastılar. Öte yandan yağan kar ile birlikte Artuklu Belediyesi ekipleri de seferber oldu. Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı’da sabah saat 06:00’dan itibaren sahaya çıkarak çalışmaları bizzat yönetti.

Ekiplerimiz yağışla birlikte sahada

Vatandaşların kardan mütevellit bir sıkıntıyla karşılaşmaması için belediye ekiplerinin sahada olduğuna dikkat çeken Başkan Tutaşı, “Yılın ilk karı bereketiyle birlikte merkezde kendini gösterdi. Sevinçle karşıladığımız karın vatandaşlarımızın hayatlarını zorlaştırmaması için tüm ekiplerimiz hemen harekete geçti. Gece saatlerinde başlayan karla beraber birimlerimiz de anında sahaya indi. Kaldırım ve yollarda kar birikmesi yaşanmaya fırsat vermeden gerekli müdahaleler yapıldı” dedi.

Şahsen takip ediyorum

Kendisinin de gün doğmadan sahaya indiğini kaydeden Tutaşı şunları kaydetti: “Şahsım da karla birlikte sokaklarımızın ve mahallelerimizin durumunu görmek ve incelemek için sahaya indi. Ekiplerimizin korrdinasyonunu yaparak tehlike arz edebilecek noktaları bizzat takip ettik. Bu süreçte hassasiyetimizi koruyarak olumusz sonuçların doğmaması için mücadele edeceğiz”  

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2020, 12:20

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER