Artuklu’da Yollara Modern Dokunuşlar

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Yollar İle İlgili Hassasiyetlerinin Artarak Devam Edeceğine İşaret Ederken, “İlçemizin Yollarının Hemşehrilerimizin Beklentilerini Karşılayacak Şekilde Yapmaya Devam Ediyoruz” Dedi.

Artuklu’da Yollara Modern Dokunuşlar

Artuklu Belediyesi ilçedeki yolların en iyi hale gelmesi adına durmaksızın çalışıyor. Bu bağlamda ilçede asfalt yapma çalışmalarını sürdüren Belediye, vatandaşların da takdirini kazanıyor. Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı’nın da bizzat takip ettiği çalımalar ile değişim ilçenin her noktasında hissediliyor. Daha önce İl Müftülüğü ve Mardin AVM yolu arasında beklentilerin en başında yer alan yolu kaliteli asfalt, modern kaldırım ve aydınlatmalar ile bitiren Belediye, son olarak en çok talep gören yerlerden olan Fatih Petrol ve Dekorkent arasında yol çalışmalarını bitiriyor.

Yollara öncelik verdik

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “İmkanlarımız nispetince ilçemizde sorunları bitirmek adına durmaksızın çalışıyoruz” diye konuştu. Tutaşı, “Belediye görevini devralmamızın üzerinden 1.5 yıl geçmesine rağmen tüm personelimizle durmaksızın gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçemizin sorunlarını biliyor ve bu doğrultuda yol haritası çiziyoruz. Yollar bizim her zaman önceliklerimiz arasında yerini aldı. Özellikle ana arterlerde farklı kurumların alt yapı çalışmalarından mütevellit sorunlar vardı. Biz bu çalışmaların tamamen bitmesinin akabinde hemen harekete geçerek vatandaşlarımızın hak ettiği yolları yapmaya başladık” dedi.

Ana caddelere Avrupai bir hava veriyoruz

Birçok mahalle ve sokakta yapılan yol çalışmalarıyla birlikte araç sirkülasyonunun yoğun olduğu noktalarda da özel çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Tutaşı, Geçtiğimiz yıldan bugüne birçok mahalle ve sokakta yol çalışmaları yaptık. İmar yolu olmasına rağmen yolu açılmayan bölgelerin de yollarını açtık. Vatandaşlarımızın doğalgaz ile tanışması adına da ciddi yol çalışmaları yaptık. Önceliklerimiz arasında trafiğin ve yaya yoğunluğunun yüksek olduğu ana caddeler de vardı. Bu konuda Mardin AVM ve İl Müftülüğü arasında kısa sürede yaptığımız yol çalışmalarıyla hemşehrilerimizin beğenisini kazanmıştık. Şimdi aynı tür çalışmayı daha uzun olan Fatih petrol ve Dekorkent arasında gerçekleştirdik. Yolumuzu hemşerilerimize yakışan bir şekilde asfalt yaptık. Kaldırımlarını ise en modern bir hale getirdik. Yine aynı şekilde aydınlatmalar konusunda da başarılı bir çalışma icra ediyoruz. Kısacası bu yolumuz da beklenilenin üstünde güzellikte bitiyor. Biz belediye olarak bütçemizi de dikkate alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadesiyle sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2020, 17:24

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER