banner113

Artuklu’da Girişimcilik Sertifikaları Verildi

Artuklu Belediyesi ile KOSGEB ortaklığında yapılan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifika verildi.

Artuklu’da Girişimcilik Sertifikaları Verildi

Artuklu Belediyesi ile Küçük ve Ortak Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) ortaklığında 2 ay süren “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursu tamamlandı. Kursiyerler için Artuklu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan törene Artuklu Belediyesi Eş başkanları Sevinç Bozan ve Emin Irmak, Başkan Yardımcısı Mehmet Hadi Baran, Kurs öğretmeni Doç. Dr. Hüseyin Haşimi Güneş ile kursiyerler katıldı. Törende konuşma yapan Eş Başkan Emin Irmak, girişimcilik eğitimi kursunu tamamlayan kursiyerlere her zaman destek vereceklerini ifade ederek, sürekli diyalog halinde olacaklarını söyledi. Daha sonra konuşan kurs öğretmeni Hüseyin Haşimi Güneş ise, kursiyerlerden şimdiye kadar 18 kişinin projelerini tamamladıklarını belirterek, diğer kursiyerlerin de kısa bir süre içerisinde projelerini hazırlayacaklarından emin olduğunu kaydetti. Güneş, 60 kişinin kurslarını tamamladıklarını ve onlara sertifika hazırladıklarını dile getirdi.

 

Konuşmaların ardından eş başkanlar Bozan ve Irmak ile eş başkan yardımcısı Baran tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi. Daha sonra eş başkan Bozan ve kursiyerler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde “Girişimcilik niteliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, iş planı öğelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları ile iş planı yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar” dersleri işlendi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 22:18

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER