Artuklu’da Birçok Bölgede Spor Tesisi, Park Ve Yüzme Havuzu Yapılıyor

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “İlçemizde gençlerimiz ve ailelerimiz için spor tesisleri ve park çalışmalarına hız verdik” ifadesini kullandı.

Artuklu’da Birçok Bölgede Spor Tesisi, Park Ve Yüzme Havuzu Yapılıyor

Artuklu Belediyesi ilçede her yönüyle çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların beklentilerini bilen bir yapıda projelere hayat veren Belediye, gençler ve aileler için de özel çalışmalara hız verdi. Bu bağlamda ilçenin birçok bölgesinde spor sahası, park ve yüzme havuzları konusunda start alındı. Öte yandan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı da çalışmaları yakından takip ediyor.

Spora teşvik ediyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Amacımız gençlerimizin spora yönelmesi ve ailelerimizin güzel vakit geçirecekleri alanların oluşmasıdır” dedi. Tutaşı, “Belediye olarak en temel hizmetlerin hemşehrilerimize ulaşması için gece gündüz demeden fedakarca çalışıyoruz. İlçemizin gelişmesini ve değişmesini önemsiyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri alanların ortaya çıkması için mücadele ediyoruz. Özellikle gençlerimizi spora daha çok yönelmelerini, geleceğin teminatı olan yavrularımızın ve ailelerinin sosyal olmalarına imkan tanıyacak alanların ortaya çıkmasını istiyoruz. Bu konuda yoğun bir çalışma temposuna başladık” diye konuştu.

Ailelerimiz için

İlçede birçok bölgede park ve spor sahası çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Başkan Tutaşı, “Gerek belediyemiz gerekse Spor Toto Teşkilatının katkılarıyla birçok bölge ve mahallede spor tesisi için kazma vuruldu. Bunun yanında bazı yerlerde ise yarı olimpik yüzme havuzları yapıyoruz. Spor tesisi yaptığımız bölgelerde park çalışmaları da yaparak ailelerimize de katkı vermiş oluyoruz. Bu tür çalışmalarımız ara vermeden devam edecek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 12:10

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER