banner113

Artuklu Kaymakamı Mahalle Muhtarıyla Toplantı Yaptı

Artuklu İlçe merkezinde bulunan 27 mahalle muhtarı ile yapılan toplantıya Artuklu Kaymakamı Dr. Soner KARATAŞOĞLU, Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) Siirt Bölge Müdürü Dr.Yavuz UYAR, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin KAHRAMAN, Yazı İşleri Müdürü Abdulhakim DEMİR ve yazı işleri personelleri katıldı.

          Artuklu Kaymakamı Mahalle Muhtarıyla Toplantı Yaptı

Toplantı başlangıcında TUİK Siirt Bölge Müdürü Dr. Yavuz UYAR tarafından TUİK çalışmaları hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı. Artuklu Kaymakamı Dr. Soner KARATAŞOĞLU tarafından toplantıda; Suriyeli misafirlerimizin durumları, tespit edilen sıkıntılar ve kayıt işlemleri konuşuldu. Ayrıca ilçe merkezinde açık bulunan internet kafeler ile ilgili yapılan iş ve işlemler, görülen eksikler üzerine uygulanan cezai işlemler anlatıldı. Sosyal risklerin özellikle madde bağımlılığı ve şiddet olaylarının önüne geçilmesi için yapılan çalışmalar anlatıldı. Toplantıda ayrıca Artuklu Kaymakamlığı olarak Sosyal Hizmet alanında yapılan çalışmalar ve genel kamu düzeninin tesis edilmesi için yapılan çalışmalar konuşuldu.

            Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman muhtarlarımızın beklenti, istek ve önerilerinin İlçe Kaymakamlığı olarak karşılanması için yoğun bir çaba içerisinde olduğu paylaşıldı. Katılımcı muhtarlar tarafından toplantının çok verimli geçtiği belirtildi ve kendi fikirlerinin yönetime aksetmesi için düzenlenen bu toplantının belli aralıklarla devam etmesinin sosyal sorunlar ve diğer toplumsal sıkıntıların giderilmesine fayda sağlayacağı temennisiyle toplantı sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 19:21

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER