Artuklu Belediyesinden Depremzede Çocuklara Oyuncak Desteği

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Elazığ’da yaşanan depremin ardından duyarlı davranmaya devam ettiklerini kaydederken, “Yaptığımız nakdi yatırımların yanında şimdi de çocuklarımızın mutlu olması için oyuncaklar alarak yolladık” dedi.

Artuklu Belediyesinden  Depremzede Çocuklara Oyuncak Desteği

Artuklu Belediyesi ve AK Parti Artuklu Gençlik Kolları Başkanlığı iş birliğinde Elazığ depremi nedeniyle sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. Depremzede çocukların mutlu olması hedefiyle oyuncaklar alınırken, toplanan oyuncaklar deprem bölgesine ulaştırıldı. Daha önce de yardımlar gerçekleştiren Artuklu Belediyesi bu sayede depremin izlerinin silinmesi için çalışmalarını sürdürmüş oldu.

Başından beri yanlarındayız

Konu hakkında açıklama yapan Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Amacımız depremzede vatandaşlarımızın yaralarının sarılması adına elimizden geleni yapmaktır” dedi. Tutaşı, “Geçtiğimiz haftalarda maalesef Elazığ’da büyük bir deprem yaşadık. Birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde oturulamayacak durumda olan evler de boşaltıldı. Biz de bu konuda tüm Türkiye’nin olduğu gibi başından beri duyarlılık gösteriyoruz. Depremin hemen akabinde nakdi yardımlar ile Elazığ’a ulaştık. Şimdi ise AK Parti Artuklu Gençlik Kollarımızla birlikte örnek bir çalışmaya daha imza attık” şeklinde konuştu.

Çocuklar mutlu olsun diye

Depremden en çok çocukların etkilendiğini ileten Tutaşı, “Deprem sadece evlerde değil, aynı zamanda psikolojik anlamda da tahribat yaptı. Biz bu tahribatın en çok çocuklarda olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle çocuklarımızın mutlu olması için oyuncak almaya karar verdik. Bu konuda gerekli adımları atarak hemen depremzedelere ulaştırdık. Desteklerimiz devam edecek” ifadesiyle sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 20:08

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER