Artuklu Belediyesi ;”Şehir Merkezine 150 Bin Metrekare Parke Ve Asfalt Döşenecek”

Artuklu Belediyesi, şehir merkezinin cadde ve sokaklarına 150 bin metrekare kilitli parke taşı ve sıcak asfalt döşeme çalışmasına başlayacak.

Artuklu Belediyesi ;”Şehir Merkezine 150 Bin Metrekare Parke Ve Asfalt Döşenecek”

Artuklu Belediyesi, sokak ve cadde ayrımı gözetmeksizin şehrin tümünde kaldırım yenileme, kilitli parke taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmasına başladı. Belediye, Artuklu ilçesini daha modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek için yol kentte ilk kez sıcak asfalt döşeyecek. Merkez ve kırsal mahallelerinde şu ana kadar 500 bine yakın kilitli parke taşı döşeyen Artuklu Belediyesi, yeni ihale sürecinin tamamlanmasıyla kent merkezindeki sokak ve caddelerde 100 bin metrekare kilitli parke taşı ve 50 bin metrekare sıcak asfalt dökümünü bu yıl içerisinde yapacak.

 

Konu hakkında bilgi veren Artuklu Belediye Eş Başkanı Sevinç Bozan, şehrin genelini kapsayacak olan yol yapım çalışmaları için ihaleye çıktıklarını belirterek, “Biz şehir merkezimizde 100 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi için ihalemizi tamamlamış bulunuyoruz. Şehrimizde 50 bin metrekare sıcak asfalt dökümü için ilk kez ihaleye çıktık. İhalemizi bitirdikten sonra çalışmalarımızı hızlandıracağız. Sıcak asfalt dökümü ve parke taşı döşemelerini kentin geneline yayarak, hizmeti halkımızın ayağına götüreceğiz. 2016 yılı içerisinde ilçe merkezinde 150 bin metrekare asfalt dökümü ve kilitli parke taşı döşemesini tamamlamış olacağız. Önümüzdeki yılda da artık asfaltlanmamış, parke taşı döşenmemiş, kaldırımı yapılmamış cadde ve sokak bırakmayacağız. Halkımızın desteğiyle şehrimizi artık daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 12:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER