Artuklu Belediyesi Hollanda’ya Sunmuş Olduğu Projeyi Geri Çekti

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararnameyle görevlendirme yapılan Artuklu Belediyesi, Hollanda ile birlikte yürütmeyi planladığı "Kadının Sosyal Entegrasyonu" projesini tek taraflı feshetti.

Artuklu Belediyesi Hollanda’ya Sunmuş Olduğu Projeyi Geri Çekti
Kadınlar adına açıklama yapan Artuklu Belediyesi Kültür Müdürlüğü proje geliştirme uzmanı Fatma Işıker Öztürk,"Ülkemiz son yıllarda zor dönemlerden geçmekte, bu dönemleri milletin feraseti ile atlatmaktadır.
-Vatanımızın ve devletimizin ilerlemesini istemeyen dış güçler, çeşitli oyunlar ile ülkemizin ayağına çelme takma girişiminde bulunmaktadır.
 İşte bütün bunlar güçlü Türkiye’nin egemen güçlerde yarattığı hezeyanın bir sonucudur. Bizleri tankla topla 15 Temmuz tarihinde yıkamayanlar ve devleti bölemeyenler bugün alçak girişimler ile çalışma yapmaktadır.
-Öyle ki son dönemlerde Avrupa’da güçlü Türkiyemizin bakanlarına karşı gayri ahlaki saldırılar mevcuttur.
-  Bakanlarımızın Avrupa temaslarına yasal olmayan yollarla izin vermemektedir.
- Kadına değer verdiğini her fırsatta  belirten ve medeniyetin beşiği olduğunu iddia edenler aslında bu söylemlerinin sadece hamaset olduğunu göstermişlerdir.
-Avrupa, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayankaya’ya karşı orantısız kuvvet kullanmak kaydıyla deyim yerindeyse saldırmış ve ne yazık ki hiçbir Avrupa ülkesi bu konuda gerekli tavrı göstermemiştir.
- Ülkemizin toprakları sayılan büyükelçiliğe dahi gitmesine izin verilmeyen bakanımız yüzlerce polisin zor kullanması suretiyle Almanya ya götürülmüştür.
- Yapılan terbiyesizlik bununla kalmamış her demokratik ülkenin önemli kıldığı protesto hakkı ise barbarca katledilmiştir.
-Biz kadına önem veren bir geleneğe sahip olan millet olarak asla bu muameleye izin veremeyiz.
-Vatanına sahip çıkma bilinci ve devletine olan güvenini her fırsatta gösteren bu milletin evlatları Hollanda’ya da gereken cevabı en güzel şekilde vermektedir.
-Bizler de bu bağlamda üzerimize düşeni layıkıyla yerine getiriyoruz.
- Hollanda’ya sunmuş olduğumuz projeyi, Artuklu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak tek taraflı fesih ediyoruz.
- Başkanımız Sayın Şakir Öner Öztürk’ün talimatlarıyla malum ülkeyle birlikte yürütmeyi düşündüğümüz Kadının Sosyal Entegrasyonu Projesi  bundan sonra yok hükmündedir.
-Ülkemize ve devletimize her şekilde uzanan ellere tepkimizi vermeye devam edeceğiz.
-Avrupa unutmasın ki bu ülke yakın gelecekte dünyanın lider ülkelerinden olacak ve bu millet kendi elleriyle bunu gerçekleştirecektir. Buna asla engel olamayacaksınız"dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2017, 08:04

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER