Artuklu Belediyesi Görme Engelliler Takımı Maçlara Çıkıyor

Artuklu Belediyesi Spor Kulubü’ne bağlanacak olan Mardin Görme Engelliler B2 ve B3 Futsal Takımı, Aksaray ilinde 02-07 Ağustosta düzenlenecek olan Futsal Yükselme Grubu Müsabakalarında mücadele verecek.

Artuklu Belediyesi Görme Engelliler Takımı Maçlara Çıkıyor

Aksaray’da 02-07 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan Futsal Yükselme Grubu Müsabakalarına katılacak olan Mardin Görme Engelliler B2 ve B3 Futsal Takımı, müsabaka öncesi Artuklu Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Artuklu Belediyesi Spor Kulubü bünyesinde mücadelesini sürdürecek olan takım, Artuklu Belediye Eş Başkanı Sevinç Bozan’ın makam odasında bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerde, takımın son durumu ve müsabaka hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Başkan Bozan, müsabaka yer alacak olan Görme Engelliler B2 ve B3 Futsal Takımı’na başarı dileklerinde bulunarak, takıma gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi. Görüşmenin ardından Görme Engelliler B2-B3 Futsal Takımı, müsabakalar katılmak üzere Aksaray’a doğru yola çıktı.

 

B2 – B3 (Az Görenler); B2 – B3 futbolu 1 gören kaleci, 4 az gören futbolcuyla kapalı spor salonlarında bulunan hentbol sahasında oynanıyor.

 

Mardin Görme Engelliler B2 – B3 Futsal Takımı, Artuklu Belediyesi ile yaptığı istişarelerden sonra Artuklu Belediyesi Spor Kulubü bünyesine katılacağını duyurdu. Aksaray’da yapılacak olan Futsal Yükselme Grubu müsabakalarından sonra Mardin Görme Engelliler B2 – B3 Futsal Takımı, Artuklu Belediyesi Spor Kulübü ile protokol imzalayacak. Engelliler takımı, müsabaka ve lig maçlarında Artuklu Belediyesi Görme Engelliler B2 – B3 Futsal Takımı adıyla mücadele verecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 16:58

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER