Artuklu Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyor

Tutaşı, “Kontrollü ve tedbirli olarak eğitimlerimiz sürüyor”

Artuklu Belediyesi gençleri üniversiteye hazırlıyor
Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Artuklu Belediyesi Bilgi Evi’nde gençleri geleceğe ve üniversiteye hazırlamaya devam ettiklerine değinirken, “Pandemi sürecinde de öğrencilerimizin en önemli sınavlarına hazır olmaları için tüm imkanlarımız ile seferber oluyoruz” dedi. 
 
Artuklu Belediye Bilgi Evi gençlere önemli hizmetler vermeye devam ediyor. Gençlerin ve öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanması hedeflenen Bilgi Evinde Covid 19 tedbirleri ve sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak kurslar başarıyla sürdürülüyor. Kurslardan özellikle üniversiteye hazırlanan gençler için TYT ve AYT kurslarında da alanında bilgili eğitmenler ve birçok branş dikkate alınarak sürdürülüyor.
 
Önemli bir dönemece girerken onların yanındayız
 
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Bilgi Evimiz gençlerimizin yanında olacak ve bu anlayışla çalışmalarına devam edecek” ifadesini kullandı. Üniversiteye hazırlanan gençler için ayrı bir özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Tutaşı, “Bilgi Evimiz salgın sürecinde tüm çalışmalarını dikkatli ve tedbirli bir şekilde yapıyor. Kontrollü bir şekilde devam eden kurslarımızda öğrencilerimizin başarısını hedefliyoruz. Onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları ve istedikleri üniversitelere gitmelerini arzuluyoruz. Bu düşünceler ile üniversite yolundaki en zorlu dönemeç olan TYT ve AYT kurslarımız üzerinde hassasiyetle duruyoruz” diye konuştu.
 
Öğrencilerin sağlıklarına dikkat ederek birçok alanda kurslar veriyoruz
 
Kurslar hakkında bilgi veren Başkan Tutaşı, “Öncelikle sağlık diyerek tedbirlerimizi aldık. Öğrencilerimizin giriş ve çıkışlarında ateşlerini ölçüyoruz. Dezenfektanlar ile periyodik olarak temizlik yapıyoruz. Şu an için 50 öğrencimiz kurslara katılıyor. 8 öğretmenimiz matematik, kimya, tarih, coğrafya, felsefe, biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ve fizik derslerinde eğitimlerini veriyor. Başarıya giden yolda desteklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 15:48

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER