Artuklu Belediyesi Futsal Takımı 2 Kupa İle Döndü

Artuklu Belediyesi Görme Engelliler B2 ve B3 Futsal Takımı, Futsal Yükselme Grubu müsabakalarında üçüncü oldu.

Artuklu Belediyesi Futsal Takımı 2 Kupa İle Döndü

Aksaray’da 02-07 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Futsal Yükselme Grubu Müsabakaları’nda mücadele veren Artuklu Belediyesi Görme Engelliler B2 ve B3 Futsal Takımı, grup maçlarında lider bitirdi. Üst tura çıkan takım, 6 galibiyet ve 1 beraberlik ile müsabakayı üçüncülük ile bitirdi. Müsabakanın son maçında, Çanakkale 1915 takımı maça çıkmayarak, hükmen 3-0 yenildi. Artuklu Belediyesi takım oyuncuları, son maçta 4 farklı spor ile maçı tamamlamaları durumunda şampiyon olacaklarını; ancak Çanakkale 1915 takımının bunu bildiği için maça bilerek çıkmadıklarını belirtti. Müsabakayı 6 galibiyet ve 1 beraberlik ile bitiren Artuklu Belediyesi takımında oynayan Doğan Kaya attığı 16 gol ile müsabakada gol kralı oldu. Oyuncu Kaya, gol krallığı kupasını kazandı.

 

Artuklu Belediyesi Görme Engelliler B2 ve B3 Futsal Takımı, üçüncülük ve gol krallığı kupası ile Mardin’e döndü. Takım oyuncuları ayağının tozu ile Artuklu Belediyesi’ne gelerek, Eş Başkan Sevinç Bozan’ı makamında ziyaret etti.

 

Artuklu Belediyesi Görme Engelliler B2 ve B3 Futsal Takımı, 2. Ligde mücadelelerini sürdürecek.

 

B2 – B3 (Az Görenler); B2 – B3 futbolu 1 gören kaleci, 4 az gören futbolcuyla kapalı spor salonlarında bulunan hentbol sahasında oynanıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 23:27

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER