banner113

Artuklu Belediyesi Eş Başkanları Esnaflarla Görüştüler

Artuklu Belediyesi Eş başkanları Emin Irmak ve Sevinç Bozan, Mardin’deki küçük esnaflarla toplantı gerçekleştirdi.

 Artuklu Belediyesi Eş Başkanları  Esnaflarla Görüştüler

Artuklu Belediyesi Eş başkanları Emin Irmak ve Sevinç Bozan, Mardin’in merkez Artuklu ilçesindeki küçük esnaflarla belediyenin toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıya eş başkanların yanı sıra eş başkan yardımcıları, belediye çalışanları ve çok sayıda esnaf katıldı. Toplantıda söz alan esnaflar, durumlarına dair bilgilendirmelerde bulundu. Esnafların tek tek sorularını yanıtlayan eş başkanlar Bozan ve Irmak, Mardin’de mağdur duruma düşen esnafların mağduriyetlerinin önlenmesi için bir arada olduklarını ifade ederek, şunları belirtti:

 

“Toplantıları peryodik olarak yapmamız gerekiyor ki sorunlarımızın çözümü daha rahat olsun. Biz siziz, sizde bizsiniz. Belediyenin bir gelirinin olması gerekiyor. Gelir oluştururken de ne sizleri ne de kendimizi mağdur edeceğiz. Turizm kenti olmamız nedeniyle esnaflarımız bu bilinçle hareket etmesi gerekiyor. Her iş yerinin bir fiyat listesini oluşturması lazım. Bu konuda bu düzenlemeye de gideceğiz. Esnafımız zaten iflas etme aşamasına gelmiş. Esnaflarımızın kalkınması için gereken özeni gösteriyoruz. Temsil ettiğimiz düşünce, aynı zamanda vicdanı harekete geçiren bir düşünce yapısıdır. Bu konuda bütün esnaflarımıza adaletli ve eşit davranacağız.”

 

Eş başkanlar, Mardin’in birinci caddesi ile ilgili olarak da sorumluluk alanının artık Büyükşehir belediyesine ait olduğunu vurgulayarak, burada yapılacak olan tüm çalışma ve projelerin Büyükşehir belediyesi bünyesinde oluşturulacağını kaydetti. Eş başkanlar, Mardin’deki çarpık kentleşmeyi de programlarına aldıklarını ve hiçbir çarpık kentleşmeye artık izin vermeyeceklerini ifade ederek, bundan sonra yapılacak her bina için park ve bahçesinin olması gerektiğini söyledi.

 

Toplantı, eş başkanların konuşmasından sonra sonlandırıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 16:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER