banner113

Artuklu Belediyesi Engelli Yurttaşlara El Uzatıyor

Artuklu Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi engelli yurttaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak için elini uzatıyor.

Artuklu Belediyesi Engelli Yurttaşlara El Uzatıyor

Belediye, şu ana kadar kentte 24 adet engelli motosikleti engelli yurttaşa kavuşturdu.

 

Artuklu Belediyesi, ekonomik zorluk yaşayan engelli yurttaşların sesi oluyor. Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde yaşayan engelli yurttaşlar için desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Artuklu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği kentte yaşayan engelli yurttaşların isteklerini bir bir yerine getiriyor. İlçe sınırları içerisinde yaşayan ve ihtiyaç sahibi engelli yurttaşları tek tek tespit eden belediye, her bir engelli yurttaş için birer engelli motosikleti teslim ediyor.

 

Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak öncülüğünde, şu ana kadar 24 engelli yurttaşta engelli motosikleti ulaştırıldı. Irmak, Ortaköy Mahallesi’nde 2 engelli yurttaşa daha engelli motosikleti teslim etti. İlk kez bir engelli motosiklete sahip olan yurttaşlar, Eş Başkan Irmak’a uzun süre sarılarak hayallerinin gerçekleştiklerini söyledi.

 

Eş Başkan Irmak, engelli yurttaşların duygularına tercüman oldukları için büyük bir sevinç yaşadıklarını söyleyerek, engelsiz bir yaşamın herkesin hakkı olduğunu ifade etti. Irmak, öncelikle kentlerindeki ihtiyaç sahibi tüm engelli yurttaşların sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını belirterek, tespit ettikleri engelli yurttaşların ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi. Irmak, kentin diyaznını da engelli yurttaşları düşünerek yapacaklarını kaydetti.

 

24 engelli yurttaşa motosiklet verildi

 

Şu ana kadar, Kumlu (Dukuk), Toruntepe (Hêlfê), Ortaköy (Girhêrrîn), Gökçe (Sellaxê), Hatunlu (Mukublê), Yaylı (Qews), İstasyon (Îstesyonê), Aydınlı (Qerraşîkê), Sulak (Sarincê), Gürağaç (Derduk) ve Aran (Zonê) mahallelerinde yaşayan 24 engelli yurttaşa engelli motosikleti verildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 08:36

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER