banner113

Artuklu Belediyesi Cami Yolu İçin Kolları Sıvadı

– Artuklu Belediyesi, Yalım Mahallesi’nde yer alan Nuri Saruhan Cami’nin önünden geçen yolda kilitli parke taşı döşemesine başladı.

Artuklu Belediyesi Cami Yolu İçin Kolları Sıvadı

Artuklu ilçesinde bulunan Yalım Mahallesi’nde 2003 yılında yapımına başlanan ve içinde taziye evi, Kur'an Kursu, gasilhane ve morg bulunan Nuri Saruhan Cami’nin önünden geçen yolda çalışma başlatıldı. Yaklaşık olarak bin 300 metrekareyi kapsayan alan üzerinde kilitli parke taşı döşemesine başlayan Artuklu Belediyesi ekipleri, cami önü ve anayoldan mahalleye giden bağlantı yolunun yapımı için çalışmalara başladı. İlk önce kepçe ile temizlenen yolda belediye ekipleri, hummalı bir çalışma ile kısa sürede cami yolunu kilitli parke taşı ile döşemeyi planlıyor.

 
Artuklu Belediyesi eş başkanları Sevinç Bozan ve Emin Irmak, parke çalışmasına ilişkin yaptığı açıklamada, özellikle Ramazan ayı dolayısıyla cami yolunu yapma kararı aldıklarını ifade ederek, “Halkın oruç nedeniyle camilerde ibadetlerini daha rahat bir şekilde sağlamaları için böyle bir çalışmayı başlattık. Yoldan geçen araçlar hem mahalleyi hem de camiyi toz içinde bırakıyordu. Bizde, bir an önce yolun temizlenmesi ve kilitli parke ile döşenmesi için ekiplerimizi gönderdik. Burada kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız” diye belirtti.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 12:20

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER