Artuklu Belediyesi Araç Trafiğini Rahatlatmak İçin Çalışıyor

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, ilçede yeni bağlantı yollarıyla trafiğini rahatlatmak için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Artuklu Belediyesi Araç Trafiğini Rahatlatmak İçin Çalışıyor

Artuklu Belediyesi ilçenin gelişimi ve değişimi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda bütün birimler olumsuz hava koşullarına aldırmaksızın sahada çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan büyüyen ilçenin trafik sorunun merhem olmak adına da çalışmalar gerçekleştiriliyor. İlçede yapımı devam eden şehir içi alternatif yollar ile ulaşımda sıkıntıların minimuma çekilmesi hedefleniyor.

Geleceği planlıyoruz

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “İlçemizde geleceği düşünen bir yapıda çalışmalar yapıyoruz” dedi. İlçenin sorunlarını bildiklerini vurgulayan Başkan Tutaşı, “Belediye olarak görevde olduğumuz süre zarfında her zaman vatandaşlarımızın içinde olduk. Sorunları da hep onlardan dinledik. Yetki alanımızda olan problemleri ise çözmek adına elimizden geleni yaptık. İlçemizde en çok yaşanan sıkıntıların başında ise yollar geliyor. Bu konuda geçtiğimiz yıl başarılı çalışmalar yaptık. Biz bu yıl bu başarıyı daha da katlayacağız. Özelikle büyüyen ilçemizin ulaşımını daha da rahatlatmak adına bağlantı yolları üzerinde çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Bağlantı yolları rahatlatacak

İmarda olan, fakat yol olarak hizmet vermeyen bölgelerde çalışmaların yapıldığını dile getiren Tutaşı, “İlçemizin nefes alması gerekiyor. Artan araç trafiğini belirli noktalarda toplanmasının önüne geçmek istiyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın ulaşımda kolaylıklar ile karşılaşmasını arzu ediyoruz. Bu düşünceler ile çalışmalarımıza hız vereceğiz. Ekiplerimiz ve birimlerimiz de hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürecek” diyerek sözlerine son verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, 12:12

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER