banner113

AK Parti İlçe Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

Mardin'nin Artuklu ilçesinde geniş katılımlı AK Parti İlçe Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

AK Parti İlçe Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

   DİKA’da  gerçekleştirilen İlçe Danışma Meclis toplantısında, AK Parti İl Başkanı Faruk kılıç, Artuklu İlçe Başkanı Serdal BAĞIŞ, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir TUTAŞI,   İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.
 
   Toplantıda konuşan Artuklu İlçe Başkanı Serdal BAĞIŞ," Her daim hemşerilerimizle el ele, gönül gönüle olmaya özen gösteriyoruz. Belediye ve teşkilatımızla, ilçemiz için çok değerli projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin" dedi

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Abdulkadir TUTAŞI , göreve geldikleri kısa süre içerisinde  AK Parti İlçe Teşkilatı, Gençlik ve Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleriyle birlik beraberlik içerisinde ilçeye önemli hizmetler yaptıklarını söyledi.

TUTAŞI  "İlçemiz için çok değerli projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

   İl Başkanı Faruk KILIÇ ise AK Partinin sadece siyasi bir oluşum ya da belirli bir kitleye mal olmuş basit bir siyasi hareket olmadığına vurgu yaptı.
KILIÇ 
" AK Parti Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Erkan Kandemir'in bizlere yapmış olduğu ziyaretlerde teşkilatlarımızı iri ve diri görmesi bizlere büyük onur oldu" dedi.

 


Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019, 00:15

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER