Ak Parti İl Başkanı Artuklu Kaymakamını Ziyaret Etti

Ak Parti Mardin İl Başkanı Av.Bahattin Uncu, Artuklu İlçe Kaymakamlığı’na yeni atanan Şakir Öner Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Artuklu Kaymakamını Ziyaret Etti
 AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Av. Bahattin Uncu, AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş, İl Başkan Yardımcılarından Mehmet Ali Dündar ve Ahmet Kösesoy’dan oluşan bir heyetle Artuklu İlçesi’ne kaymakam olarak yeni atanan Şakir Öner Öztürk’ü ziyaret etti.

Güzel bir ortamda geçen ziyarette hayırlı olsun temennilerini ileten AK Parti İl Başkanı Uncu, başarılı bir kaymakamın ilçemize atandığından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

     Uncu açıklamalarında, AK Parti’nin Türkiye’nin çehresini değiştirdiğini belirtti. Cumhuriyet tarihinden 2002 yılına kadar olan dönemde Türkiye bir kaos ülkesi halindeydi. Çıkarcı ve köhnemiş iktidarların yönetmiş olduğu sistemlerle ülkemiz yaşanılamaz hale gelmişti. Sağcı solcu adlandırmaları adı altında bizi birbirimize kırdırıyorlardı. Yolsuzluk, yoksulluk ve sefalet almış başını gidiyordu. Darbelerle bu ülke insanını kendi vatanında hapsediyorlardı. Sınıf ve düşünce ayrılığı sonucunda birçok vatandaşımız mağdur oldu. Türkiye’nin ekonomi ve dış politikaları sıfırın altındaydı. Sağlık ve eğitim konuları en önemli fakat en geri kaldığımız konulardı. İşte bu ve buna benzer sıkıntıların olduğu bir dönemde AK Parti tek başına iktidar oldu ve ilk yaptığı icraat OHALi kaldırmak oldu.

AK Parti’nin bu 13 yıldır ülkeye kazandırdıklarını hiçbir ecdadın evladı kazandırmamıştır. Ülkemizi ekonomiden kalkınmaya, sağlıktan eğitime, duble yollardan hava ulaşımının daha ekonomik hale getirilmesine kadar her alanda vatandaşlarımızı rahatlatmıştır. Yapılan bu kadar hizmetin yanında birde aynı çatı altında yaşadığımız kürt kardeşlerimize de her türlü hakkı tanımış, geçmiş hükümetlerin onlar üzerinde ki baskısını tamamen kaldırmıştır.

 Çözüm süreci adı altında yapmış olduğu bu çalışmayı maalesef bazı odaklar istismar ederek bölgemizin tekrar karışmasına sebep olmuştur. Bu konuda halkımızın büyük desteğine ihtiyacımız var. Terörün her türlüsüne karşı çıksınlar. Evlatlarımızın yok yere dağa çıkmalarına ve ölmelerine göz yummasınlar. Refahın ve çözüm sürecinin devam etmesi için AK Parti’ye olan desteklerini daha da fazlalaştırsınlar. Hep beraber birlik içerisinde bölgemizin kanayan yaralarını saralım. Açıklamalarında bulundu.                                  

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 14:30

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER