Ak Parti Artuklu Koordinasyon Merkezi’nin Açılışını Gerçekleştirdi

Ak Parti açısından son derece önemli olan seçim koordinasyon merkezleri(SKM) bir bir açılışlarını gerçekleştiriyor.

Ak Parti Artuklu Koordinasyon Merkezi’nin Açılışını Gerçekleştirdi

Daha önce Kızıltepe, Midyat, Derik ve Nusaybin’de açılışları gerçekleştirilen seçim koordinasyon merkezlerine bir yenisi daha eklendi.

  Tek tek Mardin’in tüm ilçelerinde açılması planlanan seçim koordinasyon merkezleri,  Artuklu Şubesini açarak Seçim koordinasyon merkezlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Artuklu İlçe SKM’nin açılışlarını Ak Parti İl Başkanı Bahattin Uncu, Milletvekili Adayları Orhan Miroğlu, Gönül Bekin Şahkulubey, Cengiz Demirkaya,Mehmet Emin Deniz ve  Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş  gerçekleştirdiler.

Açılışta bir konuşma yapan İl Başkanı Bahattin Uncu, konuşmalarında;

 Öncelikle Artuklu SKM’nin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Böylesine güzel bir günde bizi yalnız bırakmayıp açılışımıza katılan siz kıymetli vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Mardin’in tarihini belirleyecek olan 7 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu süre zarfında çalışmalarımıza daha hız verip Ak Parti’nin yapmış olduğu ve yapacaklarını yediden yetmişe herkese anlatmalıyız. Ak Parti bu ülkeyi kaosun eşiğinden kurtardı. Enflasyonun had safhada olduğu, yazar kasaların fırlatıldığı, dinimize ve başörtümüze ellerin uzatıldığı, İMF’ ye milyar dolarların borçlandığı, batık bankalara her gün bir yenisinin eklendiği, paradan altı sıfırın atıldığı, Uluslar arası sularda ki gemilerimizin Türk bayrağını dalgalandırmaya bile utandığı, hastanelerde ilaç kuyruklarının hiç bitmediği, sınıf ayırımının yapıldığı, terör nedeniyle binlerce evladımızı kaybettiğimiz bir dönemden kurtardı.

Bu günleri unutmamak gerekir ve sandıklara gittiğimizde ellerimizi vicdanlarımıza koyup oyumuzu Ak Parti’ye verelim.

Açılışta milletvekili adayları Orhan Miroğlu, Gönül Bekin Şahkulubey, Cengiz Demirkaya, Mehmet Emin Deniz ve Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş birer konuşma yaptılar.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 13:22

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER